Olaii Blagajna

Spletna pisarna

Shuttle blagajna

Vodenje podjetja je s pomočjo kvalitetno zasnovanih in moderno razvitih rešitev lahko tudi enostavno. Omogočite si nov pogled na svoj posel - tudi na mobilni napravi.

Shuttle blagajna
Izdaja računa

Podpora celotnemu poslovanju podjetja

V spletni pisarni lahko izdajate in urejate veleprodajne račune kot tudi ponudbe, predračune in še množico drugih dokumentov. Vaše poslovanje podjetja je tako zbrano na enem mestu, kar vam omogoča večji pregled in lažje poročanje v računovodstvo.

eRačun

eRačuni in proračunski uporabniki

Če poslujete z proračunskimi uporabniki boste veseli novice, da smo pri Olaii registriran ponudnik e-Poti. To pomeni, da lahko eRačune pošljete z nekaj kliki kar iz naše spletne pisarne, s tem vam vam dodatno prihranimo čas kot tudi potrebo po dodatni programski opremi.

eRačun
Kartica artikla

Analitična orodja

Sistem vas lahko samodejno opozori na nizko stanje zaloge pri posameznih artiklih. Izračun RVC-ja se izvaja samodejno glede na nabavno vrednost prodanega blaga, podprto pa je tudi dinamično grajenje poročil in izvoz le teh v Excel za nadaljno obdelavo.

Poenostavljeno poročanje v računovodstvo

Vaši prihodki se samodejno knjižijo na ustrezne konte in stroškovna mesta, tako kot to zahteva dvostavno knjigovodstvo. To vam omogoča enostaven avtomatični izvoz in poročanje v računovodstvo. Trenutno nudimo podporo izvoza v VOD (Vasco, Opal, Datalab) formatu.